Повеќе од 50.000 луѓе се потпишале на петиција во Берлин за забрана на лични автомобили во голем дел од германскиот главен град

Повеќе од 50.000 луѓе се потпишале на петиција во Берлин за забрана на лични автомобили во голем дел од германскиот главен град

Од германската престолнина доаѓаат неверојатни вести

Прочитај повеќе