Полнењето на електричните автомобили ќе трае исто колку и полнењето гориво? Истражувањето е во тек

Полнењето на електричните автомобили ќе трае исто колку и полнењето гориво? Истражувањето е во тек

Научниците од Универзитетот Пердју (Индијана, САД) и експертите на Ford развиваат технологијата за зголемување на брзината на полнење на електричните возила, со брзина на полнење гориво кај обичен автомобил

Прочитај повеќе
Во Кина произведена револуционерна батерија за електрични автомобили

Во Кина произведена револуционерна батерија за електрични автомобили

Доволни се пет минути и вашиот автомобил е подготвен

Прочитај повеќе
Истражување: 31% од Французите би се префрлиле на електричен автомобил, Германците само 26%

Истражување: 31% од Французите би се префрлиле на електричен автомобил, Германците само 26%

Истражувањето спроведено од IPSOS за EVBox донесува интересни заклучоци

Прочитај повеќе
Lexus гарантира милион километри со новата батерија

Lexus гарантира милион километри со новата батерија

Првиот електрифициран Lexus ќе ја збогати понудата на овој премиум производител на автомобили

Прочитај повеќе
Електричните автомобили наскоро би можеле да се полнат безжично?

Електричните автомобили наскоро би можеле да се полнат безжично?

Производителите на автомобили сакаат користењето на електричните автомобили да го направат што е можно полесно со цел привлекување на што е можно повеќе клиенти

Прочитај повеќе
Форсираната електрификација може да ја уништи автомобилската индустрија!

Форсираната електрификација може да ја уништи автомобилската индустрија!

Аналитичарите велат дека електричните автомобили (EV) не само што не се профитабилни, туку никогаш и нема да бидат, а се закануваат ...

Прочитај повеќе
Кинезите започнаа со сериско производство на автономни автобуси

Кинезите започнаа со сериско производство на автономни автобуси

Кинескиот Baidu се пофали со почетокот на сериско производство на автономни автобуси, наменети за кинескиот и меѓународни пазари

Прочитај повеќе
Швеѓаните претставија пат на иднината: полнење на батериите на автомобилите при возење / ВИДЕО

Швеѓаните претставија пат на иднината: полнење на батериите на автомобилите при возење / ВИДЕО

Нема потреба од полнење на батеријата на специјални станици за полнење кога електричните возила може се полна за време на возењето

Прочитај повеќе
Дали иднината на електричните возила ќе зависи од ДР Конго?!

Дали иднината на електричните возила ќе зависи од ДР Конго?!

Електричните автомобили се иднината, агресивно освојувајќи го глобалниот пазар, a иако во моментов завземаат удел помал од пет проценти, тие сè повеќе влијаат на индустријата

Прочитај повеќе

tải sunwin

tải sunwin

sunwin

game bài sunwin game bài sunwin sunwin

sunwin tải sunwin apk tải sunwin apk