Освежување за гамата на Toyota Aygo

Освежување за гамата на Toyota Aygo

Toyota на претстојниот авто салон во Женева ќе претстави две нови специјални верзии на малиот автомобил, со ознаки X-Cite и X-Style.

Прочитај повеќе