Од Delorean од Back to the Future до комбето од Dumb and Dumber, сите на паркингот на еден супермаркет

За најновото промотивно видео „виновен“ е Wallmart и нивната нова услуга. Како и не би бил кога во видеото се појавуваат сите најпопуларни ликови на четири и повеќе тркала. Кампањата Famous Cars ги полни багажниците на многу познати филмски возила.

Погледнете и сами.

Loading...