Гаражата на Крис Хулингер во Тексас изгледа комплицирано и нејасно, па сепак, работите се многу поедноставни отколку што изгледаат на прв поглед

Многумина од нас сонуваат за голема колекција на автомобили, но ретко размислуваат за нивното складирање. Типичните гаражи се мали и се наменети за еден или два автомобили, така што секое дополнително возило што го сакаме, најверојатно, ќе треба да „седи“ надвор. Постојат покреативни начини за користење на гаражниот простор, а тоа го направил и еден сопственик на мини колекција, претворајќи ја својата гаража за три автомобили во една за седум.

На прв поглед, гаражата на Крис Хулингер во Тексас изгледа комплицирано и нејасно. Сепак, работите се многу поедноставни отколку што изгледаат на прв поглед. Се чини дека Крис е фан на Dodge Viper со оглед на тоа што се забележуваат дури пет примероци. Покрај нив, тука се и Tesla Model X и Toyota RAV4.

Иако организацијата на просторот на Крис е доста импресивна, треба да се забележи дека сепак еден автомобил останал без „покрив“. Имено, Крис е сопственик и на Chevy Bolt кој недостасува на фотографиитеод гаражата, но сигурно и за него има решение.

https://kissanime.mx animes online

Website https://animefreak.ws: Watch Prism Ark animefreak Episode 12 anime freaks tv

https://gogoanime.be i want to eat your pancreas gogoanime

Website https://animebee.to: Watch Akiba-chan animebee Episode 10 dubbed anime

Guides: https://guides.co/p/gogoanimelol

Experiment: https://experiment.com/users/gogoanimelol