Кај нас, но и на глобално ниво, најважното нешто во функција на здравјето е пораката #СедиДома, а кон поттикнување на социјалната дистанца во борбата против пандемијата на коронавирусот се вклучија и најголемите автомобилски брендови

Како? Корегирајќи ги своите бренд логотипи.

Засега, најоригинална и најјасна е пораката упатена од германските гиганти Audi и VW.

Се придружуваме и ние. Ајде да ја прифатиме нивната порака!

#СедиДома и… читај www.dodajgas.mk, на пример.

Loading...