Сопственик на седан од Mazda автомобилот го користел за превоз на градежни материјали, а по неколкугодишна негрижа, сепак решил да го однесе на чистење

Видеото во прилог јасно покажува што значи да се исчисти темелно еден автомобил, но и маката потребна за чистење на автомобил кој е толку запуштен. Во секој случај, ова е одлична идеја како да го искористите вашето време во ова време кога излегување и дружење не се препорачува. Затоа, неколку часови, па дури и денови, би можеле да бидат потрошени на средување односно чистење на автомобилот. 

Еве и како.

Loading...