Како се однесуваат исти автомобили, но со различни гуми

На YouTube каналот Tire Rack е објавено интересно видео во кое јасно се гледа како на мраз се однесуваат исти автомобили со различни гуми – за сите сезони и зимски. Споредбата е направена помеѓу возила со погон на четири тркала, но и со погон само на предните тркала.

Ако сеуште не сте сигурни за изборот, сигурни сме дека видео материјалот ќе ви разјасни некои дилеми.

Loading...