Goodwood Festival of Speed 2018 / ВИДЕО

0

Најдоброто од првиот ден на овогодинешното издание на Goodwood Festival of Speed 2018 (12-15.07)

Барем според присутните и нивните изјави, овогодинешното издание е многу подобро од ланското.

Погледнете го најдоброто од првиот ден!Loading...
Споделете.

Оставете одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »