Коронавирус пандемијата многумина сериозно ги натера да размислуваат за хигиената и чистењето на нивниот простор за живеење. А тука влегува и салонот на автомобилот

Класичните хемикалии, генерално, во автомобилот не поминуваат, освен ако не сте подготвени да ја уништите површината на одделните делови од салонот, како на пример тапацирот на седиштата. Исто така, со бришење на пластиката со некои средства, ризикувате трајно да ја оштетите бојата со појава на бројни дамки и дисколоризација.

Лери Косила од Ammo NYC, специјалист за детално чистење на автомобили, со јавноста споделува неколку трикови за брзо и ефикасно чистење на најнечистите површини во автомобилот. 

Погледнете го видеото во прилог.

Loading...