Е уште ова го немавме видено

Навистина е неверојатно колку луѓе не ги знаат основните елементи на автомобилот, а згора на се имаат и имаат возачка дозвола.

Нема потреба од дополнителни коментари. Да не бидеме погрешно разбрани…

Loading...