Адреналин на десетта

Организатори на потфатот се TopGear и BBC, но најголем дел од заслугите одат на личноста која била доволно луда да седне зад воланот на Rover Metro и да биде пуштена во слободен пад од врв на брана – Фреди Флинтоф.

Loading...