Кога купувате автомобил, внимавајте на бојата! Од тоа ви зависи цената за препродажба

Кога купувате автомобил, внимавајте на бојата! Од тоа ви зависи цената за препродажба

Добро избраната боја на каросеријата може да ви донесе повеќе пари на пазарот за автомобили од втора рака

Прочитај повеќе
Која боја најдобро ја одржува цената на половен автомобил?

Која боја најдобро ја одржува цената на половен автомобил?

На цената на еден половен автомобил влијаат многу работи, а иако за многумина е целосно небитна, и боја може да биде од клучно значење

Прочитај повеќе