Полнењето на електричните автомобили ќе трае исто колку и полнењето гориво? Истражувањето е во тек

Полнењето на електричните автомобили ќе трае исто колку и полнењето гориво? Истражувањето е во тек

Научниците од Универзитетот Пердју (Индијана, САД) и експертите на Ford развиваат технологијата за зголемување на брзината на полнење на електричните возила, со брзина на полнење гориво кај обичен автомобил

Прочитај повеќе
Експертска анализа покажува какви треба да бидат електричните автомобили за да се купуваат помасовно

Експертска анализа покажува какви треба да бидат електричните автомобили за да се купуваат помасовно

Експертите идентификуваат три клучни фактори за успех на современите електрични автомобили

Прочитај повеќе
Израелците развиле нова батерија за електрични автомобили – се полни за пет минути

Израелците развиле нова батерија за електрични автомобили – се полни за пет минути

Во моментов, производителот тестира прототипови

Прочитај повеќе

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

Josee, the Tiger and the Fish

Attack on Titan

ANIMEFLIX DARLING in the FRANXX (Dub) Episode 24

watch animes ANIMEFLIX The Rising of the Shield Hero (Dub)

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Part 2 Episode 5