Вака изгледа Toyota Land Cruiser по испалени 780 куршими, 10 гранати и 15 килограми експлозив / ВИДЕО

Вака изгледа Toyota Land Cruiser по испалени 780 куршими, 10 гранати и 15 килограми експлозив / ВИДЕО

Ниту шест гранати на покривот, четири под возилото, две нагазни мини и пластични експлозиви не биле доволни да ја пробијат кабината

Прочитај повеќе

sunwin apk sunwin tài xỉu sunwin.apk mới nhất

game bài sunwin tải sunwin apk game sunwin

game bài sunwin sunwin apk tải sunwin apk

sunwin

sunwin club sunwin tài xỉu sunwin.apk mới nhất