Новиот Peugeot 308 во споредба со Volkswagen Golf / ФОТО+ВИДЕО

Новиот Peugeot 308 во споредба со Volkswagen Golf / ФОТО+ВИДЕО

Третата генерација на францускиот компакт беше претставена минатата недела, за веќе оваа недела на интернет да се појават и првите споредби со главниот конкурент

Прочитај повеќе
После Golf, софтверот проблем и за бестселерот на Škoda

После Golf, софтверот проблем и за бестселерот на Škoda

Од истата причина, во фаза на испитување е и софтверот за новата генерација на моделите Seat Leon и Audi A3

Прочитај повеќе