Dacia го претстави својот прв сериски модел на струја / ФОТО+ВИДЕО

Dacia го претстави својот прв сериски модел на струја / ФОТО+ВИДЕО

Компактниот кросовер Spring Electric ќе минува 225 километри со едно полнење

Прочитај повеќе
Електричнaта Dacia може да помине 200 километри со полни батерии / ФОТО

Електричнaта Dacia може да помине 200 километри со полни батерии / ФОТО

Dacia го претстави електричниот концепт Spring Electric, кој го најавува идниот продукциски моделна електрична енергија на овој производител

Прочитај повеќе