Mercedes подготвува за О класа!

Mercedes подготвува за О класа!

Според Autoguide, на 4 февруари, Mercedes поднел барање за заштита на името на претстојната О класа во Европа

Прочитај повеќе
13 марки кои се откажале или се во процес на укинување на дизел понудата

13 марки кои се откажале или се во процес на укинување на дизел понудата

Политиката која се води против дизел технологијата го зема својот данок, па голем број производители се откажуваат од нафтата како погонско гориво

Прочитај повеќе
Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Mercedes е можеби највредниот автомобилски бренд, но нема и лојални клиенти

Прочитај повеќе
Дали е ова „новиот лаптоп“?! / ВИДЕО

Дали е ова „новиот лаптоп“?! / ВИДЕО

Во Toshiba веруваат дека паметните очила со камера би можеле дури и да ги заменат лаптоп уредите

Прочитај повеќе