Кога купувате автомобил, внимавајте на бојата! Од тоа ви зависи цената за препродажба

Кога купувате автомобил, внимавајте на бојата! Од тоа ви зависи цената за препродажба

Добро избраната боја на каросеријата може да ви донесе повеќе пари на пазарот за автомобили од втора рака

Прочитај повеќе