Полнењето на електричните автомобили ќе трае исто колку и полнењето гориво? Истражувањето е во тек

Полнењето на електричните автомобили ќе трае исто колку и полнењето гориво? Истражувањето е во тек

Научниците од Универзитетот Пердју (Индијана, САД) и експертите на Ford развиваат технологијата за зголемување на брзината на полнење на електричните возила, со брзина на полнење гориво кај обичен автомобил

Прочитај повеќе
Светот се соочува со недостиг на полначи за електрични автомобили

Светот се соочува со недостиг на полначи за електрични автомобили

Главните светски производители на автомобили најавуваат офанзива во сегментот на електрични возила, но глобалната инфраструктура на полначи не ги следи овие амбициозни планови

Прочитај повеќе
Од Германија доаѓа револуционерен многу брз суперполнач за електрични автомобили

Од Германија доаѓа револуционерен многу брз суперполнач за електрични автомобили

Работна група составена од неколку германски компании претстави и пушти во употреба нов тип на суперполнач способен за исклучително брзо полнење на батериите на електричните автомобили

Прочитај повеќе

sunwin

sunwin club sunwin.apk mới nhất game bài sunwin

sunwin

sunwin club tải sunwin apk sunwin club

game sunwin sunwin apk sunwin.apk mới nhất