Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин / ВИДЕО

Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин / ВИДЕО

Кинескиот Geely смислил иновативен начин кој подразбира целосно безконтактна достава на нов автомобил до клиентите

Прочитај повеќе