По компјутерите и телефоните, хакерите ќе почнат со напади на автомобилите!

По компјутерите и телефоните, хакерите ќе почнат со напади на автомобилите!

Се повеќе и повеќе автомобили се поврзани со интернет и други уреди, па следствено стануваат интересна цел за хакерите

Прочитај повеќе