Врв: новиот Mercedes-Maybach EQS 680 е првиот електричен Maybach / ФОТО+ВИДЕО

Врв: новиот Mercedes-Maybach EQS 680 е првиот електричен Maybach / ФОТО+ВИДЕО

Како и другите автомобили од линијата Maybach, SUV моделот GLS600 и седаните S580 и S680, првиот сериски EV на марката се базира на стандардно Mercedes возило

Прочитај повеќе
Гаражата на Џеј Лено: Компарација помеѓу Mercedes 600 и Maybach 62 2004 / ВИДЕО

Гаражата на Џеј Лено: Компарација помеѓу Mercedes 600 и Maybach 62 2004 / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Новиот S580e е првиот plug-in хибрид на Maybach, а наскоро доаѓа и чист „електричар“ / ФОТО

Новиот S580e е првиот plug-in хибрид на Maybach, а наскоро доаѓа и чист „електричар“ / ФОТО

Ова е моментално единствениот производствен на Maybach кој може да се вклучи во полнач за електрични автомобили

Прочитај повеќе
Само 150 парчиња: Претставен уникатниот Mercedes – Maybach S-Class од дизајнерот Вирџил Абло / ФОТО

Само 150 парчиња: Претставен уникатниот Mercedes – Maybach S-Class од дизајнерот Вирџил Абло / ФОТО

Специјалната верзија Mercedes ‑ Maybach S680 е третиот и последен проект на Mercedes-Benz и Вирџил Абло

Прочитај повеќе
Project Maybach во чест на дизајнерот Вирџил Аблох / ФОТО

Project Maybach во чест на дизајнерот Вирџил Аблох / ФОТО

Вирџил Аблох беше американски архитект, креативен директор, моден дизајнер, претприемач и филантроп со голема кариера

Прочитај повеќе
Rolls-Royce Phantom vs Mercedes-Maybach S580 / ВИДЕО

Rolls-Royce Phantom vs Mercedes-Maybach S580 / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Премиера: Mercedes-Maybach EQS SUV – неверојатен концепт на луксузен електричен теренец / ФОТО+ВИДЕО

Премиера: Mercedes-Maybach EQS SUV – неверојатен концепт на луксузен електричен теренец / ФОТО+ВИДЕО

Во црвено-црни металик нијанси, концептот е опишан како модел со „скоро производство“ кој ќе донесе луксуз во 21. век

Прочитај повеќе