Infiniti ја напушта Европа?!

Infiniti ја напушта Европа?!

Како и Lexus, ниту Infiniti не може да се пофали со особено добра продажба на Стариот континент

Прочитај повеќе
Infiniti QX Inspiration – EV SUV со „жестокo“ забрзување

Infiniti QX Inspiration – EV SUV со „жестокo“ забрзување

Јапонската компанија Infiniti го отстрани превезот од својот целосно електричен SUV, концептот QX Inspiration QX Inspiration првенствено го покажува правецот...
Прочитај повеќе

Прочитај повеќе
Автомобилските акроними и нивните значења

Автомобилските акроними и нивните значења

За некои автомобилски акроними веројатно знаете што значат, но дали за сите?

Прочитај повеќе
Објавена листата на кандидати за „Светски автомобил на годината 2019“

Објавена листата на кандидати за „Светски автомобил на годината 2019“

Во изборот за „Светски автомобил на годината“ има за секого по нешто, од Dacia Duster до BMW 8

Прочитај повеќе