Голема надеж за поевтини електрични автомобили: Клучниот материјал за батериите го содржат раковите?!

Голема надеж за поевтини електрични автомобили: Клучниот материјал за батериите го содржат раковите?!

Можеби светот и автомобилската индустрија ќе добијат економична и еколошка алтернатива, но… тешко на раковите!

Прочитај повеќе