Dacia пред Tesla! Романски автомобил прогласен за најдобар

Dacia пред Tesla! Романски автомобил прогласен за најдобар

Најбараниот електричен автомобил од еколошка гледна точка е Dacia Spring

Прочитај повеќе
Green NCAP: Mazda2 брилијантна кога станува збор за реалната потрошувачка на гориво

Green NCAP: Mazda2 брилијантна кога станува збор за реалната потрошувачка на гориво

Оценката на Green NCAP за овој Mazda модел е високи 3,5 ѕвезди за таа категорија

Прочитај повеќе