Неколку трикови за помала потрошувачка

Неколку трикови за помала потрошувачка

Со оглед дека горивото станува се поскапо, а без автомобил движењето во градска средина е речиси невозможно, возењето чини се повеќе и повеќе.

Прочитај повеќе