Меј, Кларксон, американски „ѕверки“, drag race… / ВИДЕО

Меј, Кларксон, американски „ѕверки“, drag race… / ВИДЕО

Во првата епизода од третата сезона на авто магазинот The Grand Tour, водителското трио вози американски „зверови“ по пустите улички во Детроит

Прочитај повеќе
На продажба цела поставка на музеј на автомобили со 160 примероци / ВИДЕО

На продажба цела поставка на музеј на автомобили со 160 примероци / ВИДЕО

Музејската поставка брои 160 класици, од реплика на првиот автомобил до новиот Dodge Viper од првата генерација

Прочитај повеќе
Автомобилските акроними и нивните значења

Автомобилските акроними и нивните значења

За некои автомобилски акроними веројатно знаете што значат, но дали за сите?

Прочитај повеќе
12 автомобили и над 6000 КС во трката на годината

12 автомобили и над 6000 КС во трката на годината

Магазинот Motor Trend и оваа година организираше трка на забрзување во која учествуваат најатрактивните новитети на годината

Прочитај повеќе
Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Mercedes е можеби највредниот автомобилски бренд, но нема и лојални клиенти

Прочитај повеќе