Електричната Dacia во Франција ќе чини од 16.990 евра

Електричната Dacia во Франција ќе чини од 16.990 евра

Dacia Spring наскоро ќе пристигне на пазарот, а некои француски медиуми веќе ја објавија цената за овој, како што се наведува, ценовно најприфатлив европски електричен автомобил

Прочитај повеќе