Дали знаете кој е моделот кој најдолго се произведува?!

Дали знаете кој е моделот кој најдолго се произведува?!

Сите знаеме за долговечноста и многуте генерации на Volkswagen Beetle, Volkswagen Golf или Toyota Corolla, Ford Fiesta... но...

Прочитај повеќе