РКЕ: Дизелот од утре со нова намалена цена. Бензините без промена!

РКЕ: Дизелот од утре со нова намалена цена. Бензините без промена!

Со последната одлука на РКЕ се врши намалување на малопродажната цена на нафтените деривати во просек за 0,85%

Прочитај повеќе
Од утре дизелот поевтин, бензините без промена!

Од утре дизелот поевтин, бензините без промена!

Со последната одлука на РКЕ се врши намалување на малопродажната цена на нафтените деривати во просек за 0,83%

Прочитај повеќе
Се зголемува отпорот кон забраната за бензин и дизел во 2035 година. Уште пет земји од ЕУ се против

Се зголемува отпорот кон забраната за бензин и дизел во 2035 година. Уште пет земји од ЕУ се против

Државите бараат транзициски период и ЕУ да ја земе во предвид различната финансиска состојба на граѓаните во различни земји-членки

Прочитај повеќе
РКЕ: Од утре мало намалување на цената на горивата

РКЕ: Од утре мало намалување на цената на горивата

Со последната одлука на РКЕ се врши намалување на малопродажната цена на нафтените деривати во просек за 0,82%

Прочитај повеќе
Официјално: Бензините поевтинуваат, дизелот минимално поскапува!

Официјално: Бензините поевтинуваат, дизелот минимално поскапува!

Со последната одлука на РКЕ се врши зголемување на малопродажната цена на нафтените деривати во просек за 1,89%

Прочитај повеќе
Бислимовски: Поевтинуваат бензините, поскапува дизелот!

Бислимовски: Поевтинуваат бензините, поскапува дизелот!

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика, Марко Бислимолвски на денешната прес-конференција ги соопшти новите цени на горивата. Тој изјави дека...
Прочитај повеќе

Прочитај повеќе
Од утре повторно нови цени! Поскапува дизелот!

Од утре повторно нови цени! Поскапува дизелот!

Со последната одлука на РКЕ се врши зголемување на малопродажната цена на нафтените деривати во просек за 0,37%

Прочитај повеќе
На маки и американските возачи: Цената на бензинот за прв пат во историјата надмина 5 долари за галон

На маки и американските возачи: Цената на бензинот за прв пат во историјата надмина 5 долари за галон

„Можеби ќе видиме како луѓето почнуваат да ги менуваат нивните секојдневни навики за возење или начин на живот, но тоа сè уште не се случило“

Прочитај повеќе
Како ќе изгледа пазарот во 2035 година: Дизелите речиси ќе исчезнат, но бензинот не се предава!

Како ќе изгледа пазарот во 2035 година: Дизелите речиси ќе исчезнат, но бензинот не се предава!

Електричните автомобили и доставни возила ќе учествуваат со 45 проценти од уделот на пазарот, а помалку од еден процент ќе останат за возилата со водородни горивни ќелии и дизели

Прочитај повеќе
Цените на горивата продолжуваат да растат. Од утре нови цени!

Цените на горивата продолжуваат да растат. Од утре нови цени!

Со последната одлука на РКЕ се врши зголемување на малопродажната цена на нафтените деривати во просек за 1,89%

Прочитај повеќе

https://go88.gg/

live sunwin