Крај за Audi A3, Германците потврдија ново мал EV!

Крај за Audi A3, Германците потврдија ново мал EV!

„До 2027 година имаме за цел да понудиме електрично возило во секој сегмент. Неодамна решивме да лансираме EV модел позициониран под Audi Q4 e-tron

Прочитај повеќе
После Golf, софтверот проблем и за бестселерот на Škoda

После Golf, софтверот проблем и за бестселерот на Škoda

Од истата причина, во фаза на испитување е и софтверот за новата генерација на моделите Seat Leon и Audi A3

Прочитај повеќе