Јунајтед Груп: Вучиќ не ја говори вистината, понудивме 35 милиони евра за Премиер Лигата

Јунајтед Груп: Вучиќ не ја говори вистината, понудивме 35 милиони евра за Премиер Лигата

Го повикуваме Александар Вучиќ да ги покаже документите и да ги докаже своите тврдења дека Јунајтед Груп понуди повеќе пари во првиот круг, но Телеком победи во вториот круг

Прочитај повеќе

Watch Sweetness & Lightning Episode 12

GoGoAnime: Anthropo-Cynical Farce anime episode Full online free at https://gogoanime.be gogoanime attack on titan

Appleseed (Movie) (Dub) Episode Full

Watch Happy Sugar Life (Dub) Episode 3

Diggerslist: https://www.diggerslist.com/animefreakws/about

Forums alliedmods: https://forums.alliedmods.net/member.php?u=312641