Најголемата такси компанија во Лондон преминува на исклучиво електрични возила

Најголемата такси компанија во Лондон преминува на исклучиво електрични возила

Такси компанијата Адисон Ли, која се смета за најголемa „ѕверка“ во таа гранка на Островот

Прочитај повеќе