Многу силен ветер во Тексас, САД и демонстрација на целата своја моќ

Кој би очекувал дека камион со приколка може да „полета“ и да се сврти на страна, како да е од хартија!

Според авторот, ветерот дувал со брзина од 100 километри на час.

Loading...