Уште еден доказ колку малку е потребно за да се случи сообраќајна несреќа со фатални последици

Во овој случај, станува збор за возење по планински пат во Пакистан, и премногу влажен од поројните дождови. Првите кадри од клипот јасно даваат до знаење дека станува збот за извонредно тежок пат за возење, каде и најмала деконцентрација и дефокусирање можат фатално да завршат.

Токму тоа и се случува!

Loading...