Само оваа година се испратени повеќе од 1.000 снимки, а ова е само избор од „најинтересните“.

Додека во Европа и светот се води дебата за оправданоста од користење камери за снимање на возењето, полската полиција во Померанијското војводство ги охрабрува возачите да го сторат тоа и да им испратат снимки во рамките на акцијата „Стоп за агресијата на патиштата“. 

По добивањето на видеата следува анализа на истите, проследена со казнување на возачите кои патот го доживуваат како нивно игралиште. Само оваа година се испратени повеќе од 1000 снимки, а ова е само избор од „најинтересните“. Агресија, опасни маневри, сопирање пред другите возачи…

Loading...

The Irregular at Magic High School: Visitor Arc (https://gogoanime.be/m/LGle) Episode 13 at website https://gogoanime.be haikyuu season 2 gogoanime

Fire Force (Dub) (https://crunchyrollfree.com/m/VER2) Episode 24 at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll free shows