Покрај неколку Porsche 928, разни Mercedes модели, има и еден Audi V8, дури и Mazda Miata и Jeep Grand Cherokee V8

На Facebook страницата Decay Addiction/Lord of castle, фотограф со уметничко име „tomofdd“ ги објавува своите дела од напуштени имоти, стари куќи и замоци, а некои од нив се осудени на распаѓање со децении.

Сепак, тој успева да најде нешто прекрасно во овие историски урнатини, а рака на срце сигуно има уште многу да види и фотографира.

Така, „tomofdd“, како што го нарекуваат фотографот на неговиот Instagram профил, фотографирал и напуштена колекција модерни класици на имот со стар магацин, кој, судејќи според ситуацијата на фотографиите, одамна е осуден на пропаст.

Тој не ја открива локацијата на автомобилите, но според информациите од стотиците коментари на социјалната мрежа, може да се заклучи дека имотот со напуштени модерни класици на Jaguar, Porsche, Mercedes, BMW и други се наоѓа некаде во Германија.

Исто така, оние што се поупатени се всушност изненадени од тоа како фотографот успеал да направи толку добри фотографии од тоа навистина скриено автомобилско богатство. До галеријата има само опис: „На оваа локација имаше многу автомобили кои секако ги возеле лоши момци“, што може да укаже на тоа дека всушност станува збор за депонија со автомобили кои биле запленети од криминалци …

Покрај неколкуте Porsche 928 и 944, разни Mercedes и BMW модели, има и едно Audi V8, дури и една Mazda Miata и Jeep Grand Cherokee V8. Според многумина, најпосебниот е историски хеликоптер кој всушност би можел да вреди повеќе од сите автомобили заедно, доколку се доведе во соодветна состојба.

Генерално, фотографиите објавени на Facebook се одлични, иако секој автомобилски ентузијаст ќе се согласи дека е навистина штета што така се распаѓаат, а сите автомобили можете да ги видите во големата фотогалерија …

english anime. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

english anime AnimeFreak My Hero Academia Season 5 (Dub)

AnimeFreak My Hero Academia Season 4 Episode 24

anime freak tv JUJUTSU KAISEN (Dub)

AnimeFreak Your Name. Episode Full

AnimeFreak My Hero Academia Season 3