LG ќе претстави мобилен телефон кој има нешто што никој досега не го имал

0

Денес, технологијата се развива се побрзо, па затоа за многумина иновацијата со која LG доаѓа на пазарот и не е никакво изненадување. Имено, новиот LG U+ ќе биде 2 во 1, мобилен и дрон.

Прв на пазарот, LG излегува со својот модел U+ кој всушност е мобилен телефон – дрон.

Новата технологија ќе ви овозможи да снимате фотографии од воздух, видео повици без да го држите мобилниот телефон и гледање филмови од совршен агол.

Уредот ќе има можност да ротира 360 степени околу вас, што значи дека ги поддржува и лесно ги доловува сите адреналински спортови и слични авантури во кои сакате да се впуштите.

Со можност за исклучително силен блиц, исто така може да ви послужи како светилка во мрак, кој стои точно каде што вие сакате.

И уште една важна карактеристика – мобилниот телефон додека спиете сам се упатува на полнење.Loading...
Споделете.

Коментарите се затворени.

Translate »