Рестилизираната BMW Серија 7 со комплетно дигитална инструмент табла

Рестилизираната BMW Серија 7 со комплетно дигитална инструмент табла

Рестилизираната BMW Серија 7 веќе може да се види по улиците, а иако е камуфлирана, сепак, некои работи веќе се видливи

Прочитај повеќе
BMW 8-Series – први официјални фотографии / ФОТО

BMW 8-Series – први официјални фотографии / ФОТО

Како се наближува дебито на BMW Серија 8, така се појавуваат се повеќе и повеќе шпионски, но и официјални фотографии

Прочитај повеќе
Audi Q8 „фатен“ со минимум камуфлажа

Audi Q8 „фатен“ со минимум камуфлажа

Новиот SUV на Audi е снимен за време на тестирање со минимална камуфлажа

Прочитај повеќе