Спас за мотоциклистите – кацига со климатизација / ВИДЕО

Спас за мотоциклистите – кацига со климатизација / ВИДЕО

Многу од луѓето на кои мотоциклизмот не им е познат, се убедени дека на мотоциклистите не им сметаат високите температури...

Прочитај повеќе
Harley-Davidson „бега“ од САД за да не ја зголеми цената на моторите?!

Harley-Davidson „бега“ од САД за да не ја зголеми цената на моторите?!

Целта на преселбата на производството во прекуокеанските фабрики е да се избегнат царинските бариери на ЕУ

Прочитај повеќе
POTFAT MC полни 20!

POTFAT MC полни 20!

Мотоклубот POTFAT MC, еден од најстарите, а воедно и првиот Македонски MC формиран целосно според западни стандарди и правила на MC клубовите, оваа година го прославува својот 20-ти роденден

Прочитај повеќе
Премиера: Triumph Speed Triple S & RS / ФОТО

Премиера: Triumph Speed Triple S & RS / ФОТО

Британскиот производител вели ова е нивниот најдобар „streetfighter“ досега

Прочитај повеќе