Автор ДодајГас МК

Новитети
0

Ова е новиот Kia Ceed / ФОТО

Јужнокорејскиот производител Kia на светот му ја претстави новата генерација на својот hatcback Ceed, што ќе биде само прв чекор во проширеното семејство на овој популарен модел