0

Tesla го освежи моделот Ѕ (ВИДЕО)

Најдобриот модел на Tesla доби мало освежување, но заедно со тоа и нова наставка – P100D. Со тоа моделот Ѕ го подобрува и своето забрзување до 100 km/h.

0

Новитети: Porsche 718 Cayman

Кога Porsche го откри новиот 718 Boxster, беше само прашање на време истиот третман ќе го добие и моделот Cayman

0

Hyundai сепак ќе пушти пикап

Компанијата Hyundai објави дека е донесена одлука за пуштање во сериско производство на концептниот пикап Santa Cruz, кој беше прикажан пред публика пред една година.

Видео
0

Репликата на Bugatti 100P уништена, пилотот загина

Основачот на една од ултимативните светски автомобилски марки, на 100Р работел во триесеттите години на минатиот век, но развојот морал да го запре за време на Втората светска војна